top of page

Novinka v péči o pleť Zoner Triology

Aktualizováno: 12. 11. 2023

ZONER Antiage Triology

Tři inovativní technologie v jednom přístroji pro dokonalé omlazení a přirozený neinvazivní lifting pleti.


Biostimulace - Technologie BIOSTIMULACE podporuje mikrocirkulaci v pleti, okysličení buněk a působí obnovujícím a regeneračním účinkem.

- Působí protizánětlivě ( rychlé hojení akné, oparů, jizvičky po akné, jizvičky po operacích očních víček aj, )

- Výživa pokožky

- Zrychlení buněčných metabolických procesů

- Zesílení detoxikace, odplavení toxinů

- Lokální antibakteriální účinek

- Posílení regeneračních a léčivých procesů. boj proti stárnutí pleti

- Posílení imunitního systémů díky zvýšení produkci protilátek

+ 50% ZLEPŠENÍ TONUSU PLETI




Radiofrekvence - Technologie RADIOFREKVENCE patří mezi ty nejoblíbenější technologie pro hloubkovou obnovu a lifting pleti. Teplo, které vyvolává v pokožce, stimuluje produkci kolagenu a elastinu. Díky tomu je pleť napnutější, pevnější a působí viditelně mladším dojmem.

RADIOFREKVENCE je velmi elegantní neinvazivní nebolestivá metoda, eliminující stárnutí pokožky. Funguje na principu elektromagnetických vln, které prohřívají hlubší vrstvy pokožky. Zlepšují tak mikrocirkulaci, regeneraci, okysličení, a detoxikaci v pleti a podporují tvorbu kolagenu.. Radiofrekvenci je vhodné použít všude tam, kde chceme napravit projevy stárnutí, nebo působit preventivně, s cílem získat mladistvější vzhled, zpevnit pokožku, zlepšit její texturu, kompaktnost a tonus. Efekt radiofrekvence je okamžitě viditelný a v horizontu 4-6 měsíců má stoupající tendenci.

- 60% ZNÁMEK STÁRNUTÍ




Mezoporace - MEZOPORACE je nejúčinější metoda pro zapracování aktivních látek, která do kosmetického odvětví přišla z lékařství. Umožnuje neinvazivní cestou tj, bez vpichů a jehel, bez bolesti a poškození pokožky, zapracovat 100% aktivních látek obsažených v aplikovaném přípravku. Účinné látky se dostávají do velké hloubky až k samotným kožním buňkám. Tomu napomáhají jemné elektrické impulzy, které působí na pokožku a kožní buňky a umožňují jednoduchý a bezbolestný postup účinných látek ze sér. Séra jsou zvolených podle problému, který je potřeba vyřešit. Mohou se takto zapracovat séra pro lifting, hydrataci, zklidnění pleti, zlepšení elasticity, redukci tuků, léčby celulitidy apod.

+ 70% ZPEVNĚNÍ POKOŽKY





Kouzlo na věčné mládí bohužel neexistuje, ale v Panestetic laboratořích objevili tajemství, jak si mládí uchovat co nejdéle.

Je to přístroj ZONER - několikrát oceněná, účinná a příjemná technologie, která zabraňuje stárnutí pleti, bojuje proti jeho předčasným projevům a má přirozeně liftingový klinicky ověřený efekt.


PROČ PANESTIC?

Italská firma Panestetic se úspěšně zabývá vývojem a výrobou profesionálních kosmetických technologií a přístrojů již od roku 1984. Díky dlouholetým zkušenostem a vynikajícím profesionálním vztahům se svými klienty je cenným partnerem v oblasti estetické péče. Společnost klade důraz na vysokou kvalitu, bezpečnost a výkon produktů, které vyrábí. To potvrzuje držením několika certifikátů kvality a světových ocenění za inovace.







22 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Kontraindikace Permanentní Make-Up

1) Těhotenství 2) Kojení (doporučuje se počkat 2 měsíce po kojení, kvůli hormonálním změnám v těle) 3) tendence ke keloidním jizvám (nadměrný růst tkáně jizvy a okolí) 4) Epilepsie 5) Imunodeficience,

bottom of page